ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Zagreb: Predavanje 02.03.2017.


Dragi svi,

U okviru prezentacije proizvoda i programa A sada ja! firme THREE ELEMENTS, održat ću u Zagrebu u četvrtak 02.03. u 18.00 sati predavanje

„Karika koja nedostaje - temeljac ili juha od kostiju“.

Još od Istine i laži o hrani, osim ukazivanja i podizanja svijesti o problemima moderne prehrane zagovaram jednostavna i konkretna rješenja za promjenu prehrambenih navika.

Jedno od takvih rješenja je dugo-kuhajući temeljac ili juha od kostiju. Ova zaboravljena namirnica, koja je nekada bila neizostavna u kuhinji naših baka, čudesan je melem koji pomaže zacjeljivanju crijevne stjenke i predstavlja kariku koja nedostaje u modernoj prehrani.

Nakon uvoda koji su nutritivni i zdravstveni aspekti temeljca (prema receptu iz Prve hrvatske LCHF kuharice) imat ćemo priliku upoznati se s programom koji je osmišljen da potakne i pomogne u promjeni prehrambenih navika.

Program firme Three Elements A sada JA! čiji sam gost predavač, u 21 dan kroz ožujak i travanj u prekrasnoj vili u centralnoj Istri, kroz sedmodnevne cikluse osigurava vježbu, masaže, izlete i druženje te vođenu Paleo / LCHF prehranu inspiriranu temeljcem - kraljicom juhe (više o programu na www.three-elements.hr ).

Upravo zbog toga, tim iz Three Elements su pripremili 3E kokošji temeljac i 3E goveđi temeljac koji ćemo na kraju druženja imati priliku degustirati. Vidjet ćete, juhe su osmišljene da ugriju, regeneriraju i pomlade.

Ulaz je slobodan.

Prezentacija s predavanjem će se održati na Zagrebačkom velesajmu Paviljon 14a u prostorijama firme Enzita (ulaz između Paviljona 12 i prodavaonice Tepihland).

Radi boljeg planiranja događanja i degustacije, prijavu dolaska potvrdite na mail adresu info@three-elements.hr .

Vidimo se!



Nema komentara:

Objavi komentar

Molim za malo osnovne kulture komunikacije: Ne ostavljajte komentare kao Anonimno; ako nemate profil kliknite na Ime/URL i potpišite se.

Copyright © 2010-2023 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.