petak, 7. lipnja 2013.

Prva hrvatska LCHF kuharica u redovnoj prodaji

U utorak 04.06.2013. izašla je iz tiska Prva hrvatska LCHF kuharica, s podnaslovom Kuhajte izvorno: bez šećera, brašna, rafiniranih biljnih ulja i kemijskih aditiva. Autorice smo ja i Ariana Miljević Bugenvilija. Kao logičan slijed moje knjige ”Istine i laži o hrani”, koja se obračunava s ustaljenim predrasudama i ruši mitove o ”zdravoj” i ”nezdravoj” hrani, ova najnovija knjiga predstavlja praktičan vodič za Paleo-LCHF način života te objedinjuje zdravu prehranu i uživanje u hrani. 

Knjiga se zasada ne može kupiti u knjižarama već jedino direktnom narudžbom. Redovna cijena knjige je 219 kn a dostava u Hrvatskoj će u promotivnom periodu biti besplatna. (EDIT: od 01.01.2014. trošak dostave je 25,00 kn)

Kupovina knjige je jednostavna: 
1. uplatite prema donjim podacima
2. pošaljite adresu za dostavu i svoj OIB na e-mail adresu lchf.kuharica@gmail.com
3. knjiga vam stiže za nekoliko dana preporučenom poštom

Podaci za plaćanje: 

Primatelj: TRAGOM j.d.o.o. Šibenik, Trg Andrije Hebranga 4
IBAN (račun): HR78 2340 0091 1105 6152 5
Model: 00
Poziv na broj: vaš OIB
Opis plaćanja: LCHF kuharica
Iznos: 219,00 (od 01.01.2014. iznos sa poštarinom je 244,00)

Ako naručujete iz inozemstva, javite se na e-mail lchf.kuharica@gmail.com radi izračuna troška poštarine.

Da podsjetim što ova knjiga sadrži:

  • Oko 250 recepata, od kruhova i peciva, jela s jajima i drugih finih jela za doručak, preko juha i predjela do glavnih jela. Od zanimljivih i ukusnih priloga (koji nisu krumpir, tjestenina i riža…), salata, samostalnih malih jela za svaku priliku, do brzih jela, grickalica, torti i kolača;
  • Oko 180 profesionalnih fotografija, većim dijelom iz objektiva A. Miljević Bugenvilije;
  • Popratne edukativne tekstove o prehrani (npr koja je razlika između LCHF i Paleo koncepta te kako pronaći svoj optimalan način prehrane, zašto odbaciti pšenicu i ostale žitarice, predrasude o masnoćama i bajke o biljnim uljima, praktični vodič kroz masnoće u kuhanju itd);
  • Popratne tekstove o namirnicama (npr o jajima, iznutricama, orašastim plodovima, začinskom bilju, gljivama, steviji, medu itd);
  • Mnoštvo sitnih praktičnih savjeta (npr o psyllium prašku, kokosovom brašnu, vaniliji, prašku za pecivo, sadržaj ugljikohidrata u najčeščim namirnicama itd).
  • Registar malih proizvođača prave hrane u Hrvatskoj.

Podaci o knjizi:

224 stranice, dimenzije 16,50 x 24 cm

tvrdi uvez 

Izdavač TRAGOM Šibenik

Tisak Denona Zagreb

ISBN broj 978-953-57637-0-3

Cijena 219,00 kn





Copyright © 2010-2017 Anita Šupe. Podijelite sadržaj s ovih stranica ali obavezno navedite izvor i ime autora.

Informacije sadržane na ovom blogu imaju svrhu općeg informiranja i nisu namijenjene kao medicinski savjet niti kao zamjena za savjet vašeg liječnika.